Az én történetem: Melinda tollából

2015. februárban éreztem azt, hogy az állapotom keserves (súlyom: 89 kg/178 cm, formám: teleka…ilt búvárruha, állóképességem: nyista), és most már tényleg valamit csinálnom kell, de egyedül nem megy. Szokás szerint nyitottam a postaládát és egyszer csak mit látok? Na mit? Egy szórólapot. De ez nem az a fajta volt, amit egyből ki is dobsz, hanem az a fajta, amin a mondani való azonnal beleég a retinádba! “Taposd laposra a hasad!”

Elmosolyodtam, gondoltam az enyémet már csak egy elefánt tudja laposra taposni. Felslattyogtam a 3. emeletre, majd miután kilihegtem magam, megnéztem a weboldalt és elolvastam Kriszta történetét. Na, gondoltam, őőő biztos tudja, hogy mit érzek, és őőőő biztos tud valamit, hogy ilyen eredményt ért el. És akkor eldöntöttem, hogy nem húzom tovább az időt, mindjárt nyár, textilt le kell dobni….jajajjjj… Felhívtam! Elregéltem a problémámat, és a legfőbb problémámat is, hogy engem sajnos noszogatni kell, legalább is eleinte biztos! Szóval egy olyan segítség kell, hogy ne csak az legyen, hogy el megyek edzek és kész, hanem egy kicsit lelkileg is tuningoljon, ha kell legyen szigorú, biztasson, stb., hogy legyen erőm és kitartásom, ahhoz, hogy elérjem a kívánt eredményt! Na Kriszta ebben maximálisan partner volt.

Kezdtük egy személyes találkozóval, amikor is mindent átbeszéltünk, beleértve az étrendet is, elmagyarázta, hogy mi miért fontos, minek milyen jelentősége van, és megegyeztünk abban, hogy először személyi edzéssel kezdünk. Az edzések mindig nagyon jók voltak, mindig kicsit meghaltam, de mikor feltámadtam, éreztem, hogy több az energiám, és rendkívül büszke voltam magamra, hogy ezt is megcsináltam. Kriszta mindig biztatott, hogy meg tudom csinálni, már csak ennyi van.., ne add fel…, és mindjárt vége… és nagyon jó!!! És mindig megcsináltam! Ésss látszatja is volt! Minden hétfőn mérlegelés!!!! És mit tapasztaltam?

Bizony elkezdett kopni a súlyocskám! Aztán kb. egy hónap múlva, heti egy személyi edzésre és heti 1 step aerobik órára kezdtem el járni hozzá. A step órák is nagyon hangulatosak voltak, pláne rendkívül izzasztó. És így teltek a hetek, azt vettem észre, hogy már várom a személyi edzést, ahol is egyre keményebb feladatokat tudok megcsinálni (ilyenkor persze nem mindig “szerettem” Krisztát, haha), kezdek harcos lenni. Vártam a step órákat is, ahol szintén éreztem a fejlődést, már egyre jobban bírtam a tempót, és már a 3. emeletre is egyre könnyedebben steppeltem fel.

3 hónap alatt 10 kilótól szabadultam meg, igen látványos volt! A formám pedig átalakult, végre nem úgy néztem ki, mint aki lenyelt egy úszógumit, hanem volt derekam, formásabb lett a fenekem, és elkezdett megjelenni a nemlétező vádlim is! Végre megint lett kedvem csajosan öltözni, mert nem úgy néztem ki mint egy tömlő. Sokkal energikusabb lettem, sokkal jobban éreztem magam a bőrömben!

Egy biztos, nagyon örülök, hogy az utamba sodorta a sors Krisztát, mert ez a sikerélmény nem lenne nekem. Jó volt vele megtapasztalni azt, amire azt hittem lehetetlen! 3 hónap alatt 10 kilótól megszabadulni! Boldognak, energikusnak és csajosnak lenni! Köszi Kriszta!

Melinda