Ismerj meg engem - Taposd laposra a hasad

Ismerj meg engem

Néhány mondatban bemutatkoznék, hogy lásd miért is jött létre ez az oldal és pontosan mi a küldetése.

Néhány évvel ezelőtt egy 103 kg-os, önbizalom hiányos lány voltam tele rengeteg korláttal és kétséggel, amit egy túlsúlyos tinédzser csak magáénak tudhat. Elhatároztam, hogy véget vetek ennek az életmódnak és helyre teszem az életemet.

Azóta 30 kg-al könnyebben, aerobik edzőként és életmód tanácsadóként úgy döntöttem, hogy saját fitnesz stúdiót indítok ahol az edzés mellett nagy hangsúlyt fektetek az egészséges életmód megismertetésére, arra, hogy egészségesen étkezni és élni, nem gyötrelem, hanem egyszerű és élvezetes út, amit nap, mint nap lehet követni egy életen át.

Szeretném lerombolni azokat a mélyen beivódott dogmákat a fogyásról, étkezésről, jo-jo effektusról és a többiről, amik útjában állnak rengeteg ember boldogságának. Velem készült cikk és tv-riport után sokan megkerestek, hogy segítsek elérni nekik azt, amit nekem sikerült megvalósítani a saját testemmel kapcsolatban.

 

Azt láttam, hogy nagy szükség lenne egy olyan közösségre, ami egymást segítve, tapasztalatokat megosztva, vidáman járna össze heti rendszerességgel, hogy tegyen is a céljaiért.

Bízom benne, hogy ez lesz az a pont, ami Téged is elindít a változás útján!

Ilyen gondolatokkal átszőtt, nagyon családias hangulatú Stúdiót hoztam létre, melynek kapuja bárki előtt nyitva áll, aki tenni szeretne a céljaiért.

Ha túlsúlyodtól szeretnél megszabadulni és hajlandó vagy elfogadni, hogy a megoldás nem a csodaszerekben és az újabbnál újabb módszerekben rejlik, vagy egyszerűen csak szeretnéd formában tartani magad, akkor keresd fel a „TAPOSD LAPOSRA A HASAD” Fitnesz stúdiót!

Látogass el hozzánk és az első órát ajándékba adom Neked.